Servicecentrum | SolarEdge
Close mobile menu

Servicecentrum

Kennis centrum

Terug

Hoe kunnen we u helpen?

Meest gestelde vragen

Selecteer een categorie om gerelateerde vragen te bekijken

Waar kan ik informatie vinden over mijn producten en hoe ze te installeren?

Zoek naar handleidingen, technische documenten, datasheets en meer in de Resources Library

Hoe stel ik de communicatie van mijn omvormer in?

Om de communicatie voor uw SolarEdge omvormer in te stellen, zoekt u de juiste installatiehandleiding op in de Resources Library.
Meer informatie over de communicatiemogelijkheden van SolarEdge vindt u hier.

Hoe kan ik een systeemeigenaar toegang geven tot het monitoringsysteem?

1. Maak een verbinding met het monitoringplatform, selecteer de relevante site en verkrijg toegang via het tabblad admin.
2. Selecteer het tabblad Site Access (sitetoegang):

1

3. lik op Add new user (nieuwe gebruiker toevoegen), vervolgens verschijnt het volgende formulier:

2

4. Voer het e-mailadres van de eigenaar in.
5. Selecteer de weergavetaal voor het monitoringportal voor de nieuwe eigenaar.
6. Selecteer de functie van de nieuwe eigenaar. Klik op het   om de verschillen tussen de functies te zien. Question Mark.
7. Na voltooiing klikt u op Save (Opslaan). Er wordt een e-mail verzonden met instructies aan de eigenaar(s) voor toegang tot en registratie bij het monitoringportal van SolarEdge.

Wat is het optimizer koppelingsproces en wanneer moet ik het doen?

Door het koppelingsproces kunnen de omvormer en power optimizer met elkaar communiceren via de DC-lijnen. Het koppelen moet worden gedaan met nieuwe installaties tijdens het inbedrijfstellingsgedeelte en na het vervangen van een optimizer of omvormer. U kunt optimizers koppelen met behulp van SetApp / omvormer-knoppen of het monitoring platform
Bekijk deze video's voor meer informatie over koppeling:

Voor met SetApp geactiveerde omvormers (zonder display)
Voor omvormers met display
Voor koppeling op afstand

Hoe rapporteer ik een probleem?

Neem contact op met SolarEdge ondersteuning om een probleem te melden.
Maak een case aan op het ondersteuningsportal hier.
Een vertegenwoordiger van de klantendienst zal contact opnemen met u en u helpen het probleem op te lossen.
Als u geen SolarEdge account heeft, klik dan hier om te registreren.

Waar kan ik meer te weten komen over mijn servicecase?

Zodra u bent ingelogd in het SolarEdge support center, scrollt u naar beneden naar de sectie 'Recente gevallen'. Als u de case die u zoekt niet kunt vinden, klik dan op "Voor alle cases". U kunt dan zoeken naar een specifieke case met behulp van kenmerken, zoals het onderwerp of het trackingnummer.
Voor al uw cases ziet u volginformatie en heeft u de mogelijkheid om opmerkingen en bestanden direct aan de zaak toe te voegen.

Welke communicatie-opties biedt SolarEdge om de PV-installatie met internet te verbinden?

De SolarEdge omvormer wordt geleverd met een ingebouwde Ethernet (RJ45)-poort voor directe verbinding en een RS485-poort voor verbinding met meerdere apparaten. Raadpleeg voor meer opties, inclusief draadloze opties, de opmerking bij de toepassing van communicatie-opties hier.