< Back

Omvormerstatus controleren

1. Ga naar de pagina ‘Omvormerstatus’

2. Klik in het menu op ‘Omvormerstatus’

3. U kunt verbinding maken met uw omvormer door de barcode te scannen met de camera van uw telefoon. Als u verbinding maakt met een eerder gebruikte omvormer, klikt u op ‘doorgaan met laatst gescande QR-code’ in plaats van dezelfde code opnieuw te scannen.

4. Als u de barcode niet kunt scannen, kunt u de gegevens van de omvormerverbinding handmatig invoeren door op de koppeling onderaan te klikken.

Verbinding maken met uw SolarEdge-omvormer

1. Zoals aangegeven in de app zet u de rode AAN/UIT/P-schakelaar in de stand ‘P’ en laat u deze snel los.

2. Na de verbinding kunt u de productie-informatie van uw omvormer zien.

3. Klik op test om de communicatie met de SolarEdge-server te controleren.

4. Als uw installateur aanvullende informatie of ondersteuning nodig heeft, gebruik dan de optie ‘Geavanceerde installatieweergave’.